aidavex.com

Global Akkumulátor Töltő: Akkutöltő 30/20 A 600W Normál+Gyorstöltő - Akkumulátor Töltő

fifa-18-hírek
March 11, 2022

Ilyen személyek csak a biztonságukért felelős és a használattal járó kockázatokat ismerő személy felügyelete mellett vagy általa adott utasításoknak megfelelően használhatják. Ne engedje, hogy a gyermekek a szerszámmal játszanak. A szerszám tisztítását vagy karbantartását gyermekek nem végezhetik felügyelet nélkül. Amennyiben a szerszám tápvezetéke megsérül, a vezeték cseréjéből eredő kockázatok csökkentése érdekében a gyártónak, a gyártó ügynökének vagy megfelelő szakképzettséggel rendelkező személynek kell kicserélnie.

6-12v/9a

A töltő vagy egy tartozék kihúzása esetén a hálózati kábelt mindig a csatlakozónál (ne a kábelnél) fogva húzza ki a konnektorból. Ha nem használja a töltőt, húzza ki az aljzatból. A teljesen feltöltött, de nem használt akkumulátor idővel önmagától is lemerül. Az optimális működés érdekében az akkumulátort mindig 59 °F és 77 °F (15 °C és 25 °C) közötti hőmérsékleten tartsa. A szélsőséges hőmérséklet csökkenti az akkumulátor kapacitását és élettartamát. Előfordulhat, hogy túl meleg vagy túl hideg akkumulátorral a készülék átmenetileg nem működik. Véletlen rövidzárlatot okozhat, ha egy fémtárgy hozzáér az akkumulátoron lévő fémsávokhoz. Ez tönkreteheti az akkumulátort vagy a másik tárgyat. Az akkumulátort soha ne dobja tűzbe, mert felrobbanhat. Tartsa be a helyi előírásokat. Lehetőség szerint hasznosítsa újra. Soha ne dobja a háztartási szemétbe. Ne szedje szét, ne darabolja fel, ne törje össze, ne hajlítsa meg, ne szúrja ki, és semmilyen más módon se károsítsa az akkumulátort. Ha szivárog az akkumulátor, ügyeljen arra, hogy a folyadék ne kerüljön se a bőrére, se a szemébe.

6-12v/6a

ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK Akkumulátor biztonsági megjeg- yzések és óvintézkedések • NE szerelje szét az akkumulátort. • Gyermekektől elzárva tárolja. • NE érje sós- vagy édesvíz az akkumulátort, tárolja száraz, hűvös helyen. • NE tegye az akkumulátort túlságosan meleg helyre, mint tűz, fűtőtest stb. közelébe. • NE cserélje fel az akkumulátor negatív és pozitív saruját. • Az akkumulátor pozitív és negatív saruja NE érintkezzen fémtárgyakkal. • NE üsse meg, ütögesse, és ne lépjen az akkumulátorra. • Az akkumulátort NE hegessze, és ne szúrjon bele szöget vagy más hegyes tárgyat. • Amennyiben az akkumulátorfolyadék szivárog, és a folyadék szembe kerül, ne dörzsölje meg a szemét, hanem alaposan öblítse ki vízzel. Ne használja az akkumulátort, ha szokatlan szagokat érez, ha túlmelegszik, vagy megváltozik a színe/ formája, és kinézete a szokványostól eltér. • Az akkumulátort használaton kívül tartsa távol más fémtárgyaktól, úgymint gemkapcsoktól, érméktől, kulcsoktól, szögektől, csavaroktól vagy más kisméretű fém tárgyaktól, amelyek rövidre zárhatják a két érintkezőt.

Vélemények

Akkumulátor Biztonsági Megjegyzések És Óvintézk- Edések; Töltő - Fontos Biztonsági Utasítások - McCulloch Li 40CGR Operator's Manual [Page 150] | ManualsLib

Regisztráció Először jár nálunk? Kérjük, kattintson az alábbi gombra, majd adja meg a vásárláshoz szükséges adatokat! Egy perc az egész! Miért érdemes regisztrálni nálunk? Rendelésnél a szállítási- és számlázási adatokat kitöltjük Ön helyett Aktuális rendelésének állapotát nyomon követheti Korábbi rendeléseit is áttekintheti Kedvenc, gyakran vásárolt termékeit elmentheti és könnyen megkeresheti Csatlakozhat Törzsvásárlói programunkhoz, és élvezheti annak előnyeit Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére! Országos szállítás Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére. Áruházi átvétel Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését. E-számla Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen. Törzsvásárló Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit! Fogyasztóbarát Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól! Szakemberkereső Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a segítségével © Praktiker Áruházak 1998-2020.

Tájékoztatás az akkumulátorral és a töltővel kapcsolatban | Nokia telefonok Magyarországon

AKKUTÖLTŐ 30/20 A 600W NORMÁL+GYORSTÖLTŐ - Akkumulátor töltő Oldal tetejére GZL50 akkumulátortöltő - 12V-24V - 30/20A - 230V 50/60Hz, - Teljesítmény 600W - Normál + gyorstöltő - min. 100AH - max 300AH - Ólomsav akkumulátorokhoz - Fordított polaritás védelem - Túltöltés elleni védelem Egységár: 29. 990, 00 Ft / darab Cikkszám: 231928 Márka: Global Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 4. 299 Ft Termékleírás Vélemények Kiszállítás Készletinformáció Jótállás, szavatosság Ajánlás: Ólomsav akkumulátorok töltéséhez Származási ország: Kína Egyéb tulajdonságok: Fordított polaritás, túltöltés elleni védelem Kötelező jótállás: 1 év × Hibás termékadat jelentése Melyik adatot találta hiányosnak? Kérjük, a mezőbe adja meg a helyes értéket is! Üzenet Észrevételét köszönjük! Hamarosan feldolgozásra kerül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy erre az üzenetre választ nem küldünk. Bejelentése nem minősül reklamáció vagy panaszbejelentésnek. Amennyiben panaszt vagy reklamációt szeretne bejelenteni, használja Reklamáció/panaszbejelentő online felületünket: A kedvencek funkcióhoz kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Az akkumulátor érintkezőinek rövidre zárása tüzet vagy égéseket okozhat. FIGYELEM! A tűzeset, áramütés! és elektromos kisülés megelőzése érdekében: Ne érjen nedves vagy tisztítószerrel átitatott ruhával az akkumulátorhoz vagy az akkumulátortöltőhöz. Mielőtt megtisztítaná, megvizsgálná vagy elvégezné a szerszám karbantartását, mindig távolítsa el az akkumulátoregységet. 150 - Hungarian Töltő – fontos biztonsági utasítások • Áramütés veszélye állhat fenn. • Csak száraz helyen használja. • CSAK BELTÉRI HASZNÁLATRA. • Töltés előtt olvassa el a kezelési kézikönyvet. • Beltérben tárolja, és ne tegye ki esőnek vagy víznek, kerülje a közvetlen napfényt. • CSAK LI 402A / LI 404A TÍPUSÚ LI-ION AKKUMULÁTOROKAT TÖLTSÖN, MÁS TÍPUSÚ AKKUMULÁTOROK MEGGYULLADHATNAK, AMI SZEMÉLYI SÉRÜLÉST ÉS ANYAGI KART OKOZHAT. • Európán kívüli hálózati csatlakoztatás esetén, ha szükséges, a hálózati aljzathoz használjon egy megfelelő konfigurációjú csatlakozódugó adaptert. FIGYELEM! A szerszámot nem! használhatják csökkent fizikai, érzékszervi vagy szellemi teljesítőképességű illetve szükséges tapasztalattal és ismeretekkel nem rendelkező személyek (beleértve a 8 évnél kisebb gyermekeket is).

Ha ez mégis megtörténne, azonnal öblítse le vízzel az érintett területet, vagy forduljon orvoshoz. Ne módosítsa az akkumulátort, ne próbáljon idegen tárgyat beledugni, ne merítse vízbe vagy más folyadékba, illetve ne tegye ki ezek hatásának. A sérült akkumulátor felrobbanhat. Az akkumulátort és a töltőt csak a rendeltetésének megfelelő célokra használja. Az akkumulátor vagy a töltő nem megfelelő használata, illetve nem jóváhagyott vagy nem kompatibilis akkumulátor vagy töltő használata tüzet vagy robbanást okozhat, vagy egyéb veszéllyel járhat, és érvénytelenné tehet minden jóváhagyást és jótállást. Ha úgy gondolja, hogy az akkumulátor vagy a töltő megsérült, akkor a további használat előtt vigye el egy szervizközpontba vagy a telefont értékesítő kereskedőhöz. Soha ne használjon sérült akkumulátort vagy töltőt. A töltőt csak épületen belül használja. Vihar idején ne töltse a készüléket.

  1. Teljesítmény bank külső akkumulátor 5V #A Akkumulátor töltő Zseblámpa Több csatlakozós LED review - Page 2
  2. Boruto 87 rész
  3. ::: Párizs ::: - Az Eiffel-torony története
  4. Global akkumulátor töltő 6-12v/9a
  5. Nász ajánlat youtube teljes film
  6. Kuszkusz ch tartalma
  7. Global akkumulátor töltő 6-12v/12a (hb1212cs)
  8. Üdvözlünk a PC Fórum-n! - PC Fórum
  1. Dns kiszolgáló nem válaszol win8
  2. 2019 husvet dátuma remix
  3. Kültéri vízlepergető szövet
  4. Baba a kocsiban 2017
  5. Robert magyar