aidavex.com

Nikon Coolpix L840 Használt

városmajori-szabadtéri-színpad
March 11, 2022
  1. Digitális fényképezőgépek, D-SLR, COOLPIX, NIKKOR objektívek
  2. Philippines
  3. Watch

FONTOS KÖZLEMÉNY Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy május 20-tól szervizünk a szokásos nyitva tartással, hétköznap 8. 30-17 óra között várja ügyfeleit. Bármilyen kérdés esetén tisztelettel állunk rendelkezésükre a 232 13 71, 232 13 72-es telefonszámokon valamint a email címen.

Digitális fényképezőgépek, D-SLR, COOLPIX, NIKKOR objektívek

  1. Nikon coolpix l840 használt user
  2. Nem hall nem lát nem beszél majom
  3. Születésnapi köszöntés 75 éves férfinak...
  4. Nikon coolpix l840 használt release
  5. Yves rocher ajándék szempillaspirál

5 mm Magasság 78. 3 mm Vastagság 94. 9 mm Tömeg 542 g További tulajdonságok Képfeldolgozó egység EXPEED C2 Wi-Fi Van 3D fényképezőgép Nem Energiaforrás 4 db AA elem/Ni-MH akku Vízálló fényképezőgép Nem Kereső Nincs Állványcsatlakozó Van Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Gyártó: Nikon Modell: Coolpix B500 Leírás: Egyszerű és intuitív kezelés továbbfejlesztett képminőséggel Élvezze a könnyű kezelhetőséget és a garantáltan kiváló eredményeket, amelyeknek köszönhetően a kreatív komponálásra összpontosíthat. A gyakran használt funkciók a módválasztó tárcsa segítségével egyetlen mozdulattal elérhetők, és rengeteg funkció könnyíti meg a lenyűgöző Full HD-videók és a kivételes képek készítését az utazásai vagy akár a hobbijai, például a csillagok vagy a madarak megfigyelése során. A 16 megapixeles és rendkívül hatékony hátsó megvilágítású CMOS-érzékelővel olyan kiváló minőségű képeket készíthet, amilyeneket mindig is szeretett volna, és bárhová is utazik, folyamatosan fényképezhet, mivel a fényképezőgép tápellátását a világ bármely pontján elérhető AA méretű elemek/akkumulátorok biztosítják.

Típus Bridge Képérzékelő Szenzor típusa CMOS Szenzor mérete 1/2. 3 inch Pixelek száma 16. 76 MPx Optika Optikai Zoom 40 x Digitális zoom 4 x Leghosszabb fókusztávolság 160 mm Legrövidebb fókusztávolság 4 mm Optika fényerő f/3 - 6. 5 Ekvivalens gyújtótávolság (35mm) 22. 5 - 900 mm Expozíció Legnagyobb záridő 25 másodperc Legkisebb záridő 1/4000 másodperc Expozíciókompenzáció Van Spot fénymérés Van Mátrix fénymérés Van Középre súlyozott fénymérés Van Digitális ESP Nincs Érzékenység (ISO) 125 - 6400 Élességállítás Élességállítás típusa Auto fókusz Minimális távolság Makro módban 1 cm AF segédfény Van Vaku Beépített vaku Felugró vaku Vaku hatótávolság 0. 5 - 6.

Philippines

nikon coolpix l840 használt user nikon coolpix l840 használt camera

12. 17. 10 000 Ft Budapest XXII. 19. 16. 21. 13. 15. 12 899 Ft Budapest IX. 30. Nikon D3200 16 db eladó, árak - 2020-06-24 fényképezőgép, videokamera, digitális fényképezőgépek, nikon – 2020. 59 990 Ft Budapest XXII. 31. Nikon D5100 6 db eladó, árak - 2020-06-24 fényképezőgép, videokamera, digitális fényképezőgépek, nikon – 2020. 5 000 Ft Káptalanfa Veszprém megye Értesítést kérek a legújabb Nikon Coolpix hirdetésekről Hasonlók, mint a Nikon Coolpix

Watch

3. Indítsa el a Wireless Mobile Utility alkalmazást az okoseszközön. Kompatibilis Android™-eszköz és NFC-kompatibilis Nikon fényképezőgép csatlakoztatása 4. 0 vagy magasabb verziójú Android-okostelefonnal és NFC-kompatibilitással rendelkező Nikon fényképezőgéppel rendelkező felhasználók a Nikon fényképezőgép csatlakoztatásához az okostelefonhoz, valamint s az alkalmazás megnyitásához az NFC vagy Near Field Communication funkciót is használhatják. Ehhez egyszerűen tegye a fényképezőgép N mark jelét az Android-okostelefon mellé, és a két eszköz kapcsolódik, majd a telefonon megnyílik a Wireless Mobile Utility alkalmazás. Most megtekintheti a képeket, vagy fényképezhet.

Kápráztassa el barátait családi ünnepségek, koncertek, épületek vagy az élővilág kristálytiszta videóival, amelyekben a felvételek minden részlete tiszta a téma távolságától függetlenül, sőt állóképeket is készíthet a filmfelvétel közben. Nagyméretű, 7, 5 cm-es (3, 0 hüvelykes), 921 000 képpontos dönthető LCD-monitor Tapasztalja meg a felvételkészítés egyszerűségét a széles megtekintési szögű, dönthető monitorral, amelynek köszönhetően egyszerűen készíthet kreatív kompozíciókat és mindig pontosan tudhatja, hogy mi lesz a képen. Készítsen állóképeket és a videókat széles látószögtartományból kényelmesen, mindenféle típusú téma esetén rugalmasan. A nagy felbontású kijelző nagyon kevés energiát fogyaszt, így a hosszú elem/akkumulátor-élettartamnak köszönhetően a fényképezőgép mindig bevethető marad. Tiszta színvisszaadást és kiváló láthatóságot nyújt, még átlós irányból nézve is. A tükröződésgátló bevonat és az ujjlenyomatmentes akril bevonat mindig tiszta megtekinthetőséget biztosít, az 5 fokozatú fényerő-beállítási funkció pedig kiváló láthatóságot tesz lehetővé a képek visszajátszása során, még napos időben is.

Tulajdonságok: 34x NIKKOR optikai zoom objektív Mindig a történések közepében érezheti magát a nagy teljesítményű, 34x optikai zoom (22, 5-765 mm) és az akár 68x Dynamic Fine Zoom funkció jóvoltából. Stabilabb, élesebb képek A hibrid VR (5 tengelyes rázkódáscsökkentés) az objektív eltolásos VR és az elektronikus VR kombinálásával csökkenti a fényképezőgép rázkódását, és stabilabb képeket eredményez. Egyszerűen használható Az oldalsó zoom kar és az egyérintéses videofelvétel egyszerűsíti a fényképezőgép használatát, az Egyszerű automata mód pedig a felhasználó helyett optimalizálja a gép beállításait. Hátsó megvilágítású, 16 MP CMOS-érzékelő A rendkívül hatékony képérzékelő a gyors EXPEED C2 processzorral együttműködve elsőrangú, részletgazdag képeket készít. 7, 5 cm-es, 921 000 képpontos, RGBW dönthető képernyő Fényképezzen egy gyermek szemmagasságából vagy a tömeg fölötti nézőpontból, de természetesen ezektől eltérő saját perspektívát is választhat a sokoldalú, nagy fényerejű, dönthető képernyő jóvoltából.

  1. Cateye volt 1200 vs 1600
  2. Beépíthető kombinált hűtőszekrény
  3. Asus rt n12 teszt