aidavex.com

Eho 8840 Fog

loreal-majirel-színpaletta
March 11, 2022
  1. Electrolux EHO8840FOG - árak, vásárlás, összehasonlítás - Áruház - Cserebirodalom
  2. Systems

Gyártó: Electrolux Modell: EHO8840FOG Leírás: Az Electrolux speciális eszközeire optimalizálva Ezt a főzőlapot úgy terveztük meg, hogy a lehető legjobbat hozhassa ki indukciós lábosaiból és serpenyőiből - különösen az Electrolux Infinite(R) Plancha Grillből Egyszerűbb kezelni, mint eddig bármikor Ez a főzőlap új, továbbfejlesztett kezelőfelülettel büszkélkedik - átláthatóbb, intuitívabb, informatívabb mint eddig bármikor. Egy szempillantás alatt átlátható a maradékhő kijelzés Ez a főzőlap megmutatja, hogy mennyire forró még a zóna, miután kikapcsolta. Biztonságos, és így hatékonyabban gazdálkodhat a maradékhővel. A főzőlap, mely segít megtalálni a megfelelő hőfokozatot Ez a főzőlap segít Önnek kiválasztani a megfelelő hőfokozatot! Megmutatja, hogy mely ételekhez, melyik előre beállított hőfokozat ajánlott. Általános tulajdonságok Tápellátás típus:Elektromos Égőfejek száma:4 Kezelőgombok elhelyezése:Elülső Indukciós főzőlap:Igen Funkciók Elektromos kijelző:Igen Érintős kezelőgombok:Igen Időzítő:Igen Hang jelzés:Igen Gyerekzár:Igen Bővített főzőzóna:Igen Lezárás tisztításhoz:Igen Automatikus kikapcsolás:Igen Hátralévő hő kijelzése:Igen Műszaki adatok Méretek (magasság x szélesség x mélység) cm:x 78 x 52 Tápkábel hossza (m):1.

Electrolux EHO8840FOG - árak, vásárlás, összehasonlítás - Áruház - Cserebirodalom

Extra Garancia Standard A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Extra Garancia Balesetbiztosítás Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is! Extra Garancia Prémium Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is! További információért kattints ide!

  • Eho 8840 fog bulbs
  • Internet sebesség mérés program letöltés
  • Külföldi tv csatornák online
  • Eho 8840 fog bar
  • Egy civil csoport Majtényi Lászlót jelölné köztársasági elnöknek - PestiSrácok
  • Eho 8840 fog lights
  • Családi bútorház petneházy fel
  • Electrolux EHO8840FOG főzőlap vásárlás, olcsó Electrolux EHO8840FOG főzőlap árak, akciók
  • Eho 8840 fog street
  • Időkép 30 napos veszprém
  • Eho 8840 fog form
  • Csok hitel használt lakásra

Systems

eho 8840 fog.ccsf

Főzőlap kezelőszerveit úgy alakítottuk ki, hogy azonnal elérhesse azokat, ha szükséges. Csak nyújtsa ki a kezét és végezze el a beállításokat. Gyorsítsa fel a főzést e főzőlap rásegítés funkciójával. Extra energialöket alkalmazásával villámgyorsan eléri a legmagasabb hőmérsékletet.

eho 8840 fog light eho 8840 fog lights
  1. Asics gel pulse 9 női futócipő