aidavex.com

Spániel Tacskó Keverék

grillező-tárcsa-állványos
March 11, 2022

Minden kutya teljesen egyedi és különleges, ám a különféle jellegzetes kutyafajták keverékéből még különlegesebb eredmény tud születni, mint általában. Legyen szó törpe németjuhászról, pitbull és szibériai husky keverékről, vagy egy ráncos shar-pei és bulldog keverékről, biztosíthatunk titeket, hogy az ilyen jellegzetes kutyafajták keveredése mindig felér egy genetikai főnyereménnyel. Ez egy felnőtt német juhászkutya, akinél törpeséget diagnosztizáltak. Ez a félig corgi, félig ausztrál juhászkutya azért jött, hogy elrabolja a szíved. Félig labrador, félig rottweiler, teljes egészében plüss. Amikor egy husky és egy német juhászkutya szerelmes lesz: Pitbull és szibériai husky keverék. Németjuhász és shar-pei keverék, ami pont úgy néz ki, mintha valaki Photoshopban szerkesztette volna meg, pedig nem így van. Husky szemek, labrador test. A corgi és dalmata keverék pont úgy néz ki, mint egy apró Oreo süti. Egy nagyon édes Catahoula leopárdkutya keverék. Tacskó és golden retriever keverék Ausztrál juhászkutya és spániel keverék.

Tacskó kennel

Kiemelt hirdetések Fajtatiszta kutya / Cane corso Cane corso kölyökkutyák oltva és rendszeresen féregtelenítve.... Fajtatiszta kutya / Bullmasztiff Boerboel kiskutyák koruknak megfelelő oltásokkal, féreghajtva, chippelve, törzsköny... Ajánlott hirdetések Fajtatiszta kutya / Yorkshire terrier Eladó 3db fajtiszta nem törzskönyves yorki kutyus. 2kan 1szuka.... Fajtatiszta kutya / Csivava Törzsköny nélküli10 hetes csoki szinü csivavák 3 kan 1 szuka apa cservörös 1, 65... Spániel-tacskó keverék kutya ingyen elvihető! Hirdetés képei Hirdetés adatai Kategória: Fajtatiszta kutya / Tacskó Részletes leírás Spániel-tacskó keverék, 9 hónapos, kan kiskutya, oltási könyvvel, chippelve ingyen elvihető! A hirdető további apróhirdetései: apróhirdetés Hasonló hirdetések ebben a kategóriában: Tacskó Még több hirdetés Fajtatiszta kutya / Tacskó témában Eladó 3 kan tacsi oltva féregtelenítve harlekin és barna színbem oltási könyvel rendelkeznek a chip beültetése a gazdi által.... Ár: 45 000 Ft Pest megye Hirdetést látták: 14 Kínál Fajtatiszta kutya / Tacskó 2020. július 3., 19:12 Családi okok miatt eladó 1 éves tacskó.

Tacskó

Kizárólag kinti-benti tartással! Gyerekeket nagyon szereti, macskákat kevésbé. Oltva, chipelve!... Ár: 15 000 Ft Hirdetést látták: 90 2020. július 3., 08:14 Eladó tacskó kiskutyák, 4 kislány 3 kisfiú. A képeken látható az apa és az anya kutya is. 2020.... Ár: 25 000 Ft Hirdetést látták: 175 2020. július 3., 05:04

18 szokatlan keverék kutya, aki egyszerre furcsa és cuki

Ő itt Bongyorka, aki félig labrador és félig uszkár. Te láttál már német juhászkutya és shar pei keveréket? Megtaláltuk a világ legboldogabb border collie és szamojéd keverékét. Egy pitbull és szibériai husky szerelemgyümölcs. Amikor egy husky és német juhászkutya találkozik egymással. Ez a kutyus egy aprócska jegesmedvére hasonlít. (pekingi palotapincsi és uszkár keverék) A bolyhosság királya: félig rottweiler és félig labrador. Corgi és ausztrál juhászkutya kölyke. Végezetül pedig egy törpe német juhászkutya keverék. Mi a véleményed? Neked ajánljuk

Az anyatermészet számtalanszor meglepett már minket és most sincs ez másképp. Olyan szokatlan, de cuki keverék kutyákat gyűjtöttünk most össze, akik bárki szívét képesek ellopni. Van itt törpe német juhászkutya, vagy éppen egy pitbull és husky szerelméből született csemete. Egy biztos: akármilyen fajták is keverednek, az eredmény mindig lélegzetelállító. 🙂 Nekünk a labrador és husky keverék a kedvencünk. Nézd végig a kutyusokat, majd írd le nekünk, hogy melyik keverék tetszett Neked a legjobban. Ő itt Winston, aki egy ausztrál pásztorkutya és egy Cavalier King Charles spániel keverék Az ő szülei shar pei és bulldog voltak. Egy csivava és mopsz keverék. Ez az eredménye egy tacskó és egy golden retriever szerelmének. Az egyik szülő leopárdkutya volt, a másik pedig ismeretlen. Iszonyatosan édes a corgi és dalmata keverék. Nem, nem egy róka szerepel a képen – csak egy félig husky és félig pomerániai kutyus. Husky szemeket és labrador testet örökölt. 🙂 Pomerániai törpespicc és husky keverék.

  1. Csivava keverék
  2. Tiderle Gumiszerviz - Budapest, Miskolci u. 57, 1141 Magyarország | GarVisor – Szerviz Bárhol, Bármikor
  3. Oxy Pizza - házhozszállítás étlap - NetPincér.hu
  4. 11 keverék kutya, aminél édesebb teremtést még nem hordott hátán a Föld
  5. Hagymaszagú száj ellen
  6. Eukanuba junior kutyatáp
  7. Prof lévai oszkár
  8. Alhasi fájdalom & Derékfájdalom & Fájdalom: okok – Symptoma
  1. Jász nagykun szolnok megye látnivalók
  2. Izületi fájdalom lelki okai
  3. Ati radeon hd 5970 eladó windows 10
  4. A rites teljes film indavideo filmek 2015
  5. A fűnyíró embed for youtube