aidavex.com

Játék Fűkasza Árukereső

fit-fun-kutyatáp
March 11, 2022

A zselatin tele van tápanyagokkal, amikre a hangyáknak szükségük lehet. A tiszta tápanyagú... Cink vödör Szürke színű cink vödör gyerekeknek, 2 literes. Mérete: magasság: 16 cm, szélesség: 21 cm, mélység: 19 cm Súlya: 0, 24 kg1990, - Ft... Gyerek zöld távcső, fekete tartóval. Nagyítás: 7x50. A távcsővel hétszeres nagyítással figyelhetsz meg bármit a szabad szemhez képest. Sok ember a vadon élő állatokat tanulmányozza... Minden gyerek ámulattal nézi a fűnyírás folyamatát és ők is szeretnék tologatni a hangos, berregő munkagépet. Ezzel a teknős alakú gyermek fűnyíróval álmuk valóra válhat, a teknős boldogan... Jellemzői: műanyag, 28x60x50 cm. Az ár 1 db fűnyíróra értendő... 1 650 Ft Ez a Nature kerti futtatóháló jutából készült, és ideális támaszt nyújt dísznövényeinek és zöldségeinek! Ez a természetes megjelenésű növénytámasztó háló 12 x 12 cm-es négyszögletű... Gyerek talicska Kimondottan gyerekeknek készült zöld színű talicska. Kis mérete és súlya miatt a kisebb gyerekek is szabadon játszathatnak a talicskával vagy segíthetnek a szülőknek... Rózsakvarc, ametiszt és sivatagi rózsa ásvány dobozban.

jatek fűkasza arukereso 5
  • Airbnb budapest xiii kerület 2
  • Jatek fűkasza arukereso 1
  • G21 játék lombfúvó és fűkasza /BOP941860/

Az átvevőhelyek korlátozott kapacitása miatt csak kisebb csomagot tudunk oda küldeni – a megrendelés végén, a Szállítási oldalon tájékoztatunk, hogy feladható-e így a megrendelt csomag. Szintén a Szállítási oldalon tudod kiválasztani az átvételi pontot, amelynek során pontos címet, nyitva tartást is találsz.

nerf árukereső

Jatek fűkasza arukereso 4

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni: Váci út ÚJ! Gyors átvétel Átvehető: kedd (07. 14) AQUA EXPRESSZ Pólus pont Karinthy út Megnövekedett forgalom Fehérvár Kiszállítás Várható kiszállítás leghamarabb hétfő (07. 13) Személyes átvétel INGYENES! Posta Pont átvétel 990 Ft Posta Pont Csomagautomata Pick Pack Pont átvétel Házhozszállítás 1190 Ft Nagycsomagos kiszállítás A terméket a kosaradhoz adtuk!